Трапны стрэл
Всяко-разно... => Паляўнiчыя прысмакi => Тема начата: Мікалай от Октября 14, 2014, 23:09:51 pm
-
Спатрэбіцца:
1. Ашчыпаныя, апаленыя і нутраваныя курапаткі.
2. Яблыкі (салодкія), грушы
3. Карыца, гваздзік, соль
-
Садавіну трэба памыць, парэзаць на невялікія кавалкі. Пасля, гэтыя кавалкі пасыпаем змеленай карыцай. У кожную курапатку запіхваем па аднаму пасыпанаму кавалку яблыка і грушы, гваздзік - па смаку. Зверху курапатак пасыпаем соллю і карыцай. Загортваем ў фальгу кожную курапатку асобна і выкладаем на бляху. Затым, усё ставім у разагрэтую духоўку і пры тэмпературы 180 градусаў пакідаем на паўтары гадзіны.
(http://forum.ohota.by/download/file.php?id=32084&t=1)
(http://forum.ohota.by/download/file.php?id=32085&t=1)
СМАЧНА ЕСЦІ!!!
-
Хорошо [cool]
Что-то интенсивно стала применяться корица в дичи)) Мабыць смачна))
-
Так сама можна прыгатаваць і слонку. (толькі на паўгадзіны болей трэба трымаць у духоўцы)
-
Каво?
-
Каво?
Вальдшнеп